AMIKOR EGY RAPPER MEGKERESZTELKEDIK

A keresztény rapper, Lecrae 2019. szeptemberének közepén Izraelbe utazott, ahol megkeresztelkedett a Jordán-folyóban.

A SZERETET ÁLDOZATOT HOZ

A szeretet a panaszok előtt észreveszi a másik terheit. A szeretet azt akarja, hogy érzékeny legyél a házastársad iránt; áldozatot hoz, és rögtön cselekszik benned a szükségleteire.

NEM TUDOM, HOGYAN TOVÁBB

Talán te is, aki éppen e sorokat olvasod, hosszú ideje küzdesz egy kérdéssel a fejedben, nem tudsz döntésre jutni egy számodra nagyon fontos ügyben..

A MELANKOLIKUS ERŐSSÉGEI

A melankolikus természete gazdag és érzékeny. Nemcsak finoman, hanem mélyen is érez. Ezzel magyarázható, hogy a melankolikusok között sok a nagy művész.

AZ ÉLET ÉRTELME ÉS CÉLJA

Nick Vujicic karok és lábak nélkül született. Mégis világhírű prédikátor és motivációs tréner lett belőle. Budapesten tartott előadása előtt adott interjút.

KARÁCSONY A VADONBAN

Mikor a férje váratlanul véget vet a házasságuknak, Kate magányosan vág bele második afrikai nászútjába, ahol végül célra és reménybeli szerelemre talál.

A SZERETET BÁTORÍT

A válás szinte elkerülhetetlen, amikor a felek nem engedik meg a másiknak, hogy halandó emberként viselkedjenek. Elvárások helyett legyen tehát a bátorítás..

CHALLENGE ANETTAL

Vlogunk folytatása egy spontán, pár perces beszélgetés Anettal arról, hogy milyen értékes kihívást is teljesíthetünk.

8 HÓNAP BÖRTÖNBÜNTETÉS UTÁN SZABADON

Nyolc hónapos fogva tartás után, a kínai "Korai Eső Szövetség Gyülekezet" egyik presbiterét szabadon engedték a börtönből ezen a héten.

OSZTHATATLAN

Darren Turner katonai lelkész és feleségének igaz története az iraki háború idejéről. Amikor a háború harci hegeket hagy a szívében, még egy csata hátravan..

MELANKÓLIKUS ALKAT

Ugyanúgy, mint a szangvinikus esetében, ezt a temperamentumot is az érzelmek uralják.

VISSZA
hit tracker