A SZANGVINIKUS ERŐSSÉGEI

A szangvinikusnak Istentől kapott képessége van arra, hogy a jelenben éljen. Mindannyiunknak a jelenben kellene élnünk, de ezt ritkán tesszük.

10 TANÁCS AZ ÖNFELÁLDOZÓ ORVOSTÓL

Janusz Korczak kiemelkedő orvos, tanár, író és közéleti személy volt, aki háromszor is önként mondott le a menekülés lehetőségéről.

NEM TERVEZETT

Igaz történet Abby Johnson életéről, aki egy abortuszklinikán dolgozott, míg egy nap személyesen is tanúja volt egy műtétnek, ami mindent megváltoztatott.

"A KERESZTÉNYSÉG EGY GONOSZ KULTUSZ!"

Kínában az iskolás gyermekeket arra ösztönzik, hogy jelentsék mihamarabb minden olyan családtagjukat, aki keresztény hitet vall.

HOGYAN TELJEN EGY KERESZTÉNY NAPJA?

A Szentírás alapján vannak olyan dolgok, amiket érdemes átgondolni. 13 pontban foglaltuk össze azt, aminek ott kell(ene) lennie egy keresztény napjában.

SZANGVINIKUS ALKAT

A szangvinikusnak környezetével szemben erőteljes befogadó képessége van; a külső benyomások könnyen utat találnak nála az értelemhez és a szívhez.

AZ UTOLSÓ IDŐK

"Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők jönnek. Az emberek ugyanis önzők, pénzsóvárak lesznek, dicsekvők, gőgösek.."

A 42-ES

A "hős" szót gyakran használják a sportvilágban, de a hőstettek nem mindig a játéktéren születnek. Így volt ez a második világháborút követő években, amikor a fajgyűlölet még mélyen gyökerezett az amerikaiakban.

AZ IRÁNIAK SZÍVÜKET JÉZUS FELÉ FORDÍTJÁK

"Két Irán létezik. Az egyik, amelyet a hírekben látsz, és a másik, amely el van rejtve a világ elől."- mondja egy helyi gyülekezeti tag.

A SZERETET LEHETETLEN

Bizonyára sok mindent megtanultál az önzetlenségről, a kedvességről; egy azonban bizonyos: te nem vagy képes feltétel nélküli szeretetet előállítani a saját szívedből.

VISSZA
hit tracker