5 MILLIÓ DOLLÁR ADOMÁNY MISSZIÓRA

Mark Gerson, egy zsidó származású New York-i üzletember támogatja az afrikai rászorulókat ellátó keresztény orvosi misszionáriusok munkáját.

"TOVÁBBRA IS DICSÉREM AZ URAT!"

Az öt ember halálát okozó lövöldözés egyik áldozatának felesége nyilatkozott férje elvesztéséről és mindarról az áldásról, amit férje nekik jelentett.

A SZERETET BECSÜLETESEN KÜZD

Az élet viharai megmutatják, milyen anyagból készültetek. Kell, hogy legyenek egységes szabályok, melyeket bármilyen vita hevében sem léptek át.

AZ AGGÓDÁSRÓL KERESZTÉNY SZEMMEL

Az Istenben hívő ember is ugyanígy felkiált, ha fájdalmat érez, ugyanúgy elesik, mint a többi esendő embertársa, mégis más mint a többi..

A HIT NYILAI

Amikor a konfliktusok, a lázadás és a harag elnyomja családjuk boldogságát, Charlie és Alice kénytelen változtatni azon, hogyan élik mindennapjaikat.

ŐSI KŐTÁBLA BIZONYÍTHATJA A BIBLIAI KIRÁLY LÉTEZÉSÉT

Egy közel 3000 éves kőtábla tanulmányozásának eredményeként kutatók egy csoportja azt feltételezi, hogy a bibliai Balak király valóságos történelmi szerepe bizonyíthatóvá válik.

MIALATT VÁRSZ, HOGYAN BÍZZÁL ISTENBEN?

Az életedben elég sok időt töltesz várakozással. Ha nem tanulod meg a várakozás alatt, hogyan bízzál Istenben, akkor életed egy jelentős részét nem Istenben bízva éled.

A SZERETET ENGEDI A MÁSIKAT ÉRVÉNYESÜLNI

Ne ellenségként tekints társadra, hanem úgy, mint a legközelebbi barátodra!

ELVÉGZETT KÜLDETÉS

Az egész menny férfiakra és nőkre vár, akik által Isten kinyilatkoztatja a kereszténység erejét.

PÉTER: A FELTÁMADÁS

Krisztus letartóztatása után Péter háromszor tagadta meg őt, de a feltámadott Jézus megjelenik előtte, megbocsát neki, és megparancsolja, hogy terjessze az igéjét.

VISSZA
hit tracker